achtergrond kaarten

Persoonlijk vind ik het heel waardevol om kaarten met een tekst, gedicht of lied die me raken neer te zetten in huis. Om elke keer weer herinnerd te worden aan die tekst, dat gedicht of lied. Daarnaast ook als een soort 'getuigenis' in je huis. Dit is ook het concept achter de kaarten. Het zijn kaarten om langere tijd ergens neer te zetten om er telkens aan herinnerd te worden. 

 

De voornaamste doelgroep van de kaarten zijn kinderen, jongeren, vrouwen en moeders. Op de familiedagen in Gorinchem was ik diep geraakt door het aantal jongeren wat de kaarten kochten. Ik houd van jongeren en mijn voornaamste doel is ook om hen te raken met het Woord. Dat was ook mijn motief om op Social Media te gaan. Om hen te bepalen bij de diepste zin van het leven, hen te bemoedigen het leven in God te zoeken en te vinden, en dat ze al jong mogen bidden: 'Neem mijn leven, laat het Heer, toegewijd zijn aan Uw eer'.

 

Achter elke kaart zit bijna een persoonlijk verhaal. Vaak ben ik ergens mee bezig in gedachten, ik ervaar zelf op dat moment bijvoorbeeld vragen over Gods weg, ik voel pijn in dingen die gebeuren in mijn leven of ik kan me ergens helemaal over verwonderen en blij over zijn. Soms zit ik onder de kerkdienst te luisteren en krijg ik inspiratie door de preek of door het gebed. Mijn eigen leven met God is verweven in elke kaart. Eigenlijk moet ik zeggen; Gods leven met mij is verweven in elke kaart. Ik zou niet weten wat ik zonder God zou zijn en waar ik zonder Hem zou zijn. Zonder Zijn opzoekende liefde, zonder Zijn zorg, Zijn trouw, enz. Het is alles door Hem en van Hem alleen. Wat zijn we zelf blind en vol van zonden. Wat een wonder dat daarom alles alleen in Jezus Christus ligt! Amazing grace!

 

De Bijbel is het mooiste Boek op aarde. De Bijbel is het Woord van God waarin Hij zoveel aan ons geeft. Naast de Bijbel kunnen boeken mij ook heel erg inspireren en raken. Vooral boeken van mensen die hun leven geven aan God, waarin heel mooi en krachtig Gods werk zichtbaar is in hun leven.